”Jag föddes till rörelse och har su
ccesivt utvecklat en sann passion för träning, hälsa och mänsklig prestation. Det bästa jag vet är att utmana mig själv och att inspirera, framkalla glädje och entusiasm bland mina medmänniskor! Min bakgrund är sex års (240 p.) akademiska studier vid Karolinska Institutet och Stockholms Universitet. Utöver detta har jag en lång rad  examina från privata utbildningar inom bl.a  träning, näringsfysiologi, rehabilitering, idrottsmedicin och massage. Jag har en bred idrottsbakgrund med elitresultat från alpin skidåkning, triathlon och löpning. När jag inte arbetar eller tränar tycker jag mycket om att vara ute i naturen, sjunga och tillaga exotiska maträtter!”.

Här är några av de företag/organisationer jag arbetat med:

Atlas Copco
Sveriges Television
Astra Zeneca
HiQ Data
Handelsbanken
Försvarsmakten
Stockholms Stad
Stockholms Hamnar
Diligentia
Stockholms skolfastigheter
Ericson
Försäkringskassan
Entercard Sverige
Friskis&Svettis
Leimdörfer
Byggtillbehör
SM Marktjänst
Kluber Lubrication
Nacka Sjukhus

Nedan följer några av alla referenser från privatpersoner/individer jag arbetat med (kontaktuppgifter erbjuds vid förfrågan!):

”Jag har haft förmånen att bli upptränad och behandlad av Johan sedan fem år tillbaka för att komma i bättre form och bli kvitt nacksmärtor som uppträtt regelbundet i mitt arbete som kirurg. Mitt egna driv för träning har varit minst sagt bristfälligt men Johan har verkligen gjort en jätteinsats och motiverat mig när jag inte haft lust och hjälpt mig med nacken så att den inte begränsar mig i mitt arbete. Johan är verkligen passionerad i sitt arbete och gör alltid sitt yttersta vilket gör att man blir mycket väl omhändertagen och trivs i hans sällskap. Hans helhetskoncept där träning kombineras med manuella behandlingar i samma session är väldigt effektivt. Jag hoppas fler får möjlighet att utnyttja Johans starka kompetens och vill verkligen rekommendera honom till andra som vill ha hjälp med sin hälsa och fysik”

– Dr. Gunnar Göransson leg. läkare spcec. kirurgi, VD Conturkliniken AB

”Jag har jobbat extremt hårt de senaste åren och inte lagt ner den tid jag behövt på min hälsa. Jag tog kontakt med Johan för att gå ner i vikt, hitta tillbaks till formen och få upp orken igen. Han har snabbt tränat upp min kropp, hjälpt mig att bli av med många kilon och hela tiden gett mig ett enormt psykologiskt stöd vilket gjort mig väldigt positivt inställd till träning och gjort satsningen hållbar. Han är mycket kunnig och brinner verkligen för det han gör. Jag rekommenderar honom varmt som personlig tränare, kostexpert och coach”.

– Martin Palmqvist, Civilekonom, jur. kand. VD Byggtillbehör AB

”Jag ville få en kickstart med träningen och på kort tid komma i så bra form som det bara gick… Jag har med hjälp av Johan som personlig tränare kommit längre än jag nånsin trodde var möjligt! Johan gav mig all den struktur, motivation, stöd och träningsglädje som jag behövde och han har fått mig att förstå hur viktig styrketräning är och att den kan vara både effektiv och rolig. Vi tränade varierat på gym och ute i naturen. Jag lärde mig också hur jag ska träna för att hålla min nya kropp i form i framtiden”

– Patricia Lang, fotograf, makeup-artist

”Johan har varit min personliga dietkonsult och tränare under ett halvårs tid. Vi har min idealvikt som mål, men ännu viktigare lägger vi grunden för en långsiktig och hälsosam livsstil. Johan är otroligt bra på att lära en att acceptera en sundare kost och faktiskt njuta av den. Kostomläggning har jag tidigare upplevt väldigt tråkigt och svårt att följa. Men med rätt tänkande och hantering kan man göra det till någonting riktigt njutbart, motiverande och hållbart i längden. Johan är verkligen expert på människans kropp och hur man kan optimera sitt utseende med rätt träningsmetoder inom motion och styrketräning, utan att behöva riskera skador. Det är jag väldigt nöjd med eftersom jag tidigare lätt skadade mig när jag tränade på egen hand på gymet. Johan sätter ribban utefter dina egna krav och jag kan verkligen rekommendera att anlita honom då detta är en livslång investering som kommer att bli otroligt värdefull för dig som vill nå din idealvikt, hålla den långsiktigt och bli helt nöjd med dig själv fysiskt”

– Alexander Båmstedt, M.A finansiell ekonomi, aktiemäklare

”Jag har haft förmånen att ha Johan som personlig träningscoach under tre års tid. Under denna tid har Johan på ett mycket seriöst och engagerat sätt hjälpt mig att att bygga upp hela min fysik igen efter många års försummelse och också motverkat diverse smärtor jag ådragit mig p.g.a tidigare skador.
Det känns väldigt bra att på detta tidseffektiva sätt förbättra sin hälsa när arbete och många andra aktiviteter genomförs parallellt. Johans gedigna erfarenhet av såväl hälsa, träning och även rehabilitering kommer verkligen till sin rätt och han är
alltid lyhörd för ens behov och mycket flexibel i sina upplägg. Jag rekommendationer honom varmt”

– Michael Cohn, leg läkare, VD Nanor AB

”Jag hade dansat och styrketränat i många år redan innan jag kom i kontakt med Johan men jag kom till en punkt där kände att jag inte utvecklades längre. Johan gav mig ny struktur i träningsplaneringen och hjälpte mig att tillämpa avancerade och roligare träningsmetoder och övningar vilket tog min träning och resultaten till en helt ny nivå. Det har varit väldigt inspirerande!”

– Dr. Sandra Kantor, leg. läkare, spec. Radiologi, Södersjukhuset

”Jag kom i kontakt med Johan genom att jag deltog i ett hälsoprojekt som Johan drev på vårt företag. Jag bestämde mig sedan för att anlita Johan personligen. Jag ville särskilt lära mig mer om effektiva hemövningar och hur jag behåller motivationen. Johan lärde mig massor om detta och motiverade mig till att fortsätta träna lång tid efter programmet”.

– Erik Algvere, Civilingenjör datateknik, datakonsult HiQ ABKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *